Soczyste, grillowane kawałki kurczaka na szaszłyku, marynowane w mleku kokosowym i curry, podawane z sosem orzechowym o delikatnie słodkim posmaku.
Soczyste szaszłyki ze schabu wieprzowego marynowanego w sosie sojowym, ostrygowym, mleczku kokosowym i pieprzu. Podawane ze słodko-kwaśnym sosem z owoców tamaryndowca i chili.
Chrupiące krewetki w delikatnej panierce na bazie tajskich ziół, chili oraz czosnku. Podawane z limonką.
Suszone, a następnie smażone plastry karkówki z wyczuwalną słono-słodką nutą uzyskaną poprzez marynowanie z dodatkiem sezamu. Serwowane z sosem chili Sriracha.
Chrupiące pierożki z delikatnie słodkim farszem z czerwonej fasoli z dodatkiem mleka kokosowego. Podawane ze słodko-kwaśnym sosem z owoców tamaryndowca i chili.
Chrupiące tajskie roladki z ciasta ryżowego z wybranym dodatkiem, serwowane z autorskim słodko-ostrym sosem chili.
Jedna z dwóch najbardziej rozpoznawalnych zup tajskich na świecie. Idealne połączenie ostrości z kwasowością. Aromatyczna, orzeźwiająca i wyrazista dzięki wykorzystaniu galangalu, trawy cytrynowej, liści kaffiru, tajskiego chili, pomidorków cherry, kolendry i grzybów Hed Fang.
Jedna z dwóch najbardziej rozpoznawalnych zup tajskich na świecie. Perfekcyjnie kremowa, rozgrzewająca, a zarazem delikatnie pikantna i cytrusowa dzięki połączeniu mleka kokosowego, trawy cytrynowej, galangalu, limonki, kolendry i grzybów Hed Fang.
Sycący bulion z korzennym aromatem podawany z kawałkami pieczonej kaczki , makaronem ryżowym, chrupiącą kapustą pak choi i kiełkami fasoli mung, prażonym czosnkiem oraz kolendrą.
Słodko-kwaśna sałatka na bazie zielonego mango, czerwonej cebuli, mięty, kolendry i trawy cytrynowej z orzeźwiającym dressingiem z limonki z nutą pikantności. Główny składnik do wyboru.
Odświeżająca sałatka na bazie pomelo lub grapefruita (w zależności od sezonu) z pomidorkami cherry, chrupiącą karmelizowaną cebulą, smażonym czosnkiem oraz prażonymi orzechami ziemnymi podawana ze słodko-kwaśnym sosem na bazie owoców tamaryndowca i sezamu.
Północno tajskie curry, którego bazę stanowi lekka pasta Khao Soi z dodatkiem mleka kokosowego, szalotki oraz imbiru. Głównymi składnikami są udko z kurczaka oraz makaron w dwóch postaciach gotowany oraz chrupiący, smażony. Podawane z kiszonym musztardowcem, czerwoną cebulą, limonką, płatkami chili i orzechami ziemnymi.
Aromatyczne i gęste żółte curry na bazie bulionu, mleka kokosowego i żółtej pasty curry. Lekko pikantne, a zarazem delikatnie słodkie. Podawane z kawałkami batata i cebuli. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego
Kremowe, lekko pikantne curry z delikatnie korzenną nutą na bazie pasty pananag z dodatkiem tajskiego bakłażana, chrupiącego zielonego groszku, liści kaffiru oraz trawy cytrynowej. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego.
Wyraziste, ostre i kremowe czerwone curry na bazie bulionu, mleka kokosowego i czerwonej pasty curry. Podawane z kawałkami bakłażana, cukinii, pędami bambusa, liśćmi kaffiru i gałązką tajskiej bazylii. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego
Aromatyczne, wyraziste czerwone curry podawane z pieczonym udem kaczki. Wyraźna ostrość czerwonej pasty curry przełamana owocową słodyczą. Podawane z kawałkami ananasa, cukinii, lychee, pomidorkami cherry i tajską bazylią. Serwowane w zestawie z porcją ryżu jaśminowego.
Siekany kurczak, smażony na woku w towarzystwie tajskiej bazylii, czosnku, chilli oraz zielonej fasolki z dodatkiem sosu ostrygowego. Podawana ze smażonym jajkiem.
Pikantne danie z woka w sosie pieprzowym z trzech rodzajów świeżego pieprzu rozgniatanych w moździerzu. Podawane z kolorową papryką, grzybami i cebulą dymką.
Smażony na woku soczysty kurczak lub tofu z dodatkiem kolorowej papryki, cebuli i grzybów w intensywnym słodko-słonym sosie z chrupiącymi orzechami nerkowca. W wersji wegańskiej sos ostrygowy zastąpiony jest sosem z grzybów shitake
Smażony makaron ryżowy w sosie stanowiącym połączenie delikatnie kwaśnej pasty z owoców tamaryndowca ze słodyczą cukru palmowego, uzupełniony wybranym składnikiem, tofu, kiełkami fasoli mung, jajkiem i czerwoną cebulą. Serwowany z limonką, płatkami suszonego chili, szczypiorem i orzechami ziemnymi. W wersji wegańskiej nie zawiera jajka w bazie
Smażony na woku makaron ryżowy w pikantnym sosie pieprzowo-ostrygowym z wybranym składnikiem, bazylią, kawałkami cebuli, pędami bambusa, liśćmi kaffiru i chili. W wersji wegańskiej sos ostrygowy zastąpiony jest sosem z grzybów shitake.
Smażony na woku gruby, sprężysty pszenny makaron udon z aromatycznym, kremowym panang curry z chrupiącym groszkiem cukrowym, tajskim bakłażanem oraz kukurydzą baby
Danie cieszące się dużą popularnością na tajskim street food. Smażony na woku ryż jaśminowy z marchewką, zielonym groszkiem, kukurydzą, pomidorkami cherry, jajkiem i kolendrą. Serwowany z limonką, która nadaje daniu kwasowości i cytrusowego posmaku
Ryż jaśminowy smażony na woku z dodatkiem pasty tom yum w towarzystwie kukurydzy baby, czerwonej cebuli, pomidorków cherry, liści kaffiru, jajka i kolendry. Połączenie pasty tom yum z klasycznym smakiem khao phad nadaje dodatkowej intensywności i orzeźwienia.
Chrupiące kawałki piersi kurczaka z ryżem oraz surówką z kapusty i marchewki.
Smażony na woku ryż jaśminowy z marchewką, zielonym groszkiem, kukurydzą i jajkiem.
Makaron jajeczny z delikatnym tajskim sosem z kurczakiem i papryką.
Najpopularniejszy na świecie tajski deser. Kleisty ryż polany słodkim sosem kokosowym, podawany z soczystym, żółtym mango.
Klasyczny tajski deser na bazie tapioki i mleka kokosowego podawany z kawałkami świeżych owoców. Charakterystyczna struktura tapioki nadaje deserowi elastycznej i jędrnej formuły w kształcie okrągłych, małych pereł
Delikatne, a zarazem wilgotne w środku ciasto bananowe podawane z lodami waniliowymi.